2 Şubat 2012 Perşembe

Bla bla bla...




Al işte yaa...
İnsanda bir keyif, huzur bıraktırmazlar. 
Annem çıkardı ağzından baklayı.
Bilmem kimgiller bize çay içmeye gelmek istiyormuş. Öğretmenmiş.
Bla bla bla...
Annem illa gör diyor. Bir git yaa.


Üff.
İstemiyorum.
Ama olan babama oluyor.
Nasıl reddediyor bilmiyorum ama kötü bir durum. 





11 yorum:

  1. allah yardımcın olsun kuzum takma kafanı.. bİzde görücüm olsun da çingenden de olsun derler :) yani gelsinler bir çay içerler misafir sonuçta. misafirlikten sonra reddedersin.. zor tabi karsılarına çıkmak ama gücenmesinler sende üzülme tatlım sen istemezsen olmaz zaten :) görücü eve berekettir derler,kolay gelsin

    YanıtlaSil
  2. Böyle bir durumda anne ve babalar çocuklarının yanında dururlar. Çocuklarının durumunu bildikleri için de karşı tarafı kırmadan durumlarını nazikçe bildirirler.

    YanıtlaSil
  3. esved, amin tatlım amin. Öyle diyorsun haklısın da ben görmek bile istemiyorum. Görünmek hiç istemiyorum. Babamın da istediğini pek sanmıyorum zaten. hayırlısı bakalım.

    YanıtlaSil
  4. Kuulumsu Kadın, oooow da ne oww. :/

    YanıtlaSil
  5. Profösör, duruyorlar sağ olsunlar da hani kestirip atmamı da istemiyorlar. Kısmet işleri ya. E zaten arada gelen giden aracılar o işi görüyordur mutlaka. öyle işte. :)

    YanıtlaSil
  6. Senin pozisyonun her anlamda elverişli ise, bu işlerin usülü kaidesi vardır. O açıdan rahat ol. Allah hakkımızda hayırlısını versin ki allahın da rızasını kazanalım.

    YanıtlaSil
  7. Canim inanki kimse seni görmek bile istemese daha kötü olur : )
    Yani ilk önce belki oh cekersin, ama bir zaman sonra, neyim var benim, niye beni kimse istemiyor diye trip yapabilirsin, benimde bir cok tanidigim var,m seneler boyunca eve dahi kabul etmediler ve kimseye istemediler ondan sonrada onlari kimse (veya dogru dürüst bir tip)istemedi.
    Yinede tabii herkes kaderini yasar, Allah kolaylik versin ; )

    YanıtlaSil
  8. viva, atanana kadar istemiyorum ya, sürekli değil elbette. Ağustosa kadar beklesin bir el alem :D Sanki, beni bekliyorlarmış gibi :p Mesleğimi elime alayım, o zamana kadar kafamda başka şeyler olsun istemiyorum. O yüzden.

    YanıtlaSil
  9. ya okul iş durumları noldu. bunnar önemli diyil.
    :)

    YanıtlaSil
  10. deep, heh he. Alemsin.
    Yok bir gelişme yaa. Eğer bilgin varsa, 26. tercihimi yapmadım. Her yere giderim'i işaretlemedim yani. Hep doğu illeriydi. Ağustos atamasında daha yakın bir yer olur diye beklemeyi tercih ettim. Bilmiyorum iyi mi ettim. Bakalım artık. :)
    Sağ ol sorduğun için de.

    YanıtlaSil

Her fikir değerlidir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...