2 Ekim 2011 Pazar

EVLİLİK MİMİ


Herkese merhaba.
İlk blog arkadaşım deeptone (Sade Ve Derin) tarafından mimlenmişim. Öncelikle bu benim ilk mimim, ona çok teşekkür ediyorum. :) Ama zor bir mevzu. Yoğun hazırlık gerektiren bir konu ama şimdilik "hayalim" olan şeyleri yazacağım. Altını çiziyorum hayal, elbette hepsinin gerçekleşmeyeceğinden adım gibi eminim. Sorunsuz, problemsiz düğün olmaz, ki tadı da orda herhalde.


  Evlilik teklifine gelelim önce. Aslında flört dönemi falan olmamalı, sevdiğim adam beni gerçekten sevdiğini anladığı, evlenmek istediği kişinin ben olduğumu hissettiği an direk evlenme teklifi etmeli. Uzamamalı, sünmemeli, bıkmamalı. Evlendikten sonra birbirimizi tanımalıyız. Ki, daha uzun süreli olsun, emek harcansın. Ama zaman itibarıyla kimse bu cesareti sergileyemiyor maalesef. 

Evlilik teklifini balonda uçarken istiyorum. Evet! Orada ansızın etmeli,  uzatmalı ve takmalı yüzüğü. Evet! diyeyim gökyüzünde, uçarken. Yeryüzü de tanıklık etsin gökyüzü de.  Hatta nikah da orada olabilir ama herkes olmayabilir. Ya da o an atacaksın aşağı herkesi. İn inebilirsen...  Ama balonlar Ürgüp'te sabahın çok erken saatinde kalkıyor. Yani o saatte herkesi bulmak zor. Nette bakarken denk geldi, aynı hayale sahip bir çiftimiz bunu gerçekleştirmiş, hem de memleketimde. Ve Yer Gök Aşk dizisinin başrol oyuncusu Murat Ünalmış da balonda. :) Demek isteyince oluyor. Bunu gerçekten isteyen bir damat lazım yani. Ama nikah orada zor görünüyor, evlenme teklifini orada etsin yeter. Gerçi gelinlikle balonda olmayı çok isterim ama...




Düğünü kır düğünü istiyorum. Salonlara doluşmak istemiyorum. Açık hava olsun. Cıvıl cıvıl. Her şey bembeyaz olsun, masumiyetin zirvesinde olsun her şey. Hele bir de göl kenarı olursa... Tabi bozkırın ortasında öyle romantik ortamı bulmak kolay olmasa gerek.





Gelinlik hayalim ise, hafif olsun. Buradaki resimler öylesine, çünkü orijinal tesettürlü gelinlik bulamadım şu an.   Ya dikilecek ya da gerçekten iyisi bulunacak. Bel kısmı dar olsun, fazla kabarık olmasın. İşleme ve inciler tercihimdir. Gelinliği tüm düğün günü üstümden çıkarmak istemiyorum, hayatımın en özel günüyse üstümde gururlar taşımalıyım. Aynı durum ayakkabılar için de geçerli. Yormasın lütfen.


Bu tür, biraz daha beyaza yakını olabilir.


Durun, davetiyeleri unuttum.  
Sade olsun, üzerinde tüller olabilir. 
İçindeki şiir/yazı önemli, belki kendimiz yazarız.


Şu an yorulduğumu  hissettim, bir hayali yazmak zor olabilir mi?   Gerçeğini düşünemiyorum. Mümkünse  davetli listesi, davetiye hazırlama, kına gecesi zımbırtıları,  nişan, nikah ve düğün kıyafetlerini birileri benim adıma hazır etsin. En iyilerinden. Beni yormasın. Bırakın sadece o anı yaşayım, doya doya...  

Bir de mutlaka Dalgakıran çalmalı... Dans müziği veya değil ama çalmalı;




Dilerim bu mimlerle birlikte, herkesin evlilik hayali gerçekleşir. Ya da en azından hayaline en yakın şekilde  yaşanır. 

Sevgiler...

11 yorum:

  1. Allah gönlüne göre versin

    YanıtlaSil
  2. sevdim yanıtını.
    evet en zoru ilk kısmı.
    ama bence de çok olası.
    ben de yanıtımda çok sürmez demiştim.

    YanıtlaSil
  3. NABRUT,
    teşekkür ediyorum, rabbim herkesin gönlüne göre versin. Hayırlısıyla...

    ***

    Deeptone,

    fazla düşündükçe hayal olacağını, gerçekten uzaklaşacağını fark ettim.
    Seninkini tekrar okuyunca benzer fikirler buldum. Bir de senin çılgın hayalin su altıyken benimki gökyüzü olmuş. :D

    YanıtlaSil
  4. :) çok yüksekten tırstığım için. :)

    YanıtlaSil
  5. Şu son fotoğraftaki gelinliğe bakıp bakıp duruyorum. Hipnoz oldum sanırım (:

    YanıtlaSil
  6. K.C.S.,
    :) evet, çok zarif duruyor değil mi?

    YanıtlaSil
  7. Evet kesinlikle çok zarif. Bu fotoğrafın büyük hali yokmuydu. Tıkladığımda da ufak çıkıyor.

    YanıtlaSil
  8. Canım, adresi vereyim sen oradan bak, biraz daha büyük çıkıyor. ( http://favim.com/image/19292/ )

    YanıtlaSil
  9. heeey nabeer. her şey yolunda mı.
    :)

    YanıtlaSil

Her fikir değerlidir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...