1 Mayıs 2012 Salı

Ley Ley Mimi Mimi Ley 2

Bu da son el... :)
Sevgili  doctorsherLock beni mimleyeli bayağı olmuş ama ben şimdi yazıyorum. Öncelikle ona teşekkür ediyorum. Maalesef ara uzadı ama.

Mim'im, hem de çift mim'miş. İkisi bir arada diyelim biz buna.


Varan Biiiiiiiiiiiiiiiiiiir;



1. Blogunu ne kadar sıklıkla kontrol ediyorsun?

Evde olduğum sürece her gün. Günde birkaç kez fırsat oldukça. Ama evde değilsem çok çok zor...

2. Blogunun en çok neresini seviyorsun?

Cıvıl cıvıl oluşunu. Beni yansıtışını. 

3. Bilgisayarda vaktini nasıl harcarsın?

İşte bir süredir en çok vakit geçirdiğim alan blogger. Onun dışında aniden aklıma gelen şeyler, ufacık sorular, merak ettiğim konular için internette dolaşabiliyorum. 

4. Şu sıralar dinlediğin müzik?

Power Türk'ü çok sık dinliyorum. Artık ne gelirse...



Varan ikiiiiiiiiiiiiii;

İkinci mim ise, izlediğim diziler ile ilgili 8 madde. 

1. Zor bir bu seferki. Çünkü eskisi gibi izleyemiyorum. Bari bundan bahsedeyim. Kaçırmamaya çalıştığım üç Türk dizisi var: Seksenler, Leyla İle Mecnun ve de Bir Erkek Bir Kadın.

2. Seksenler, ailecek izlediğimiz bir dizi. Çoğu için bu cümle gayet normal. Ama benim şimdiye kadar hiç dizi izlemeyen, dizilere antipatisi olan, hatta dizi düşmanı habersever bir babam var. Ve o da bu diziyi izliyor. Çünkü yaşadıklarını buluyor; gülerek, eğlenerek, "Vay beea!" diyerek izliyor. Bence değerli bir şey bu. Kim bilir kaç sene sonra bizler de bunu yaşayacağız. O açıdan ben de ilgiyle izliyorum. Zaten dönem dizilerini severek izliyorum. Hatırla Sevgili ve Mazi Kalbimde yaradır gibi...

3. Leyla ile Mecnun'u ilk çıktığında fark etmiştim. İzlemiştim, daha milletin haberi yoktu. Annem anlamadığı için pek sevmedi. Ben arada kesintilerle izlemeye devam ettim. Karakterlerin daha da yerine oturduğunu düşünüyorum. Ve senarist Burak Aksak'ı alnından öpülesi bir insan olarak görüyorum. Hem de genç yaşta. Oyuncular da artık çoğu zaman karakterleri çerçevesinde doğaçlama yapıyor, bunu hissedebiliyorsunuz. Ki zaten muhabbetler öyle doğal ki. Aptal ama doğal. Hani "Böyle dizi mi olur?" dedirtecek cinsten. 


4. Bu sene hüzünlü, bol ağlamaklı diziler yerine eğlenceli, komedi tarzında dizileri tercih ediyorum gördüğünüz üzere. Aynı, klasik temalar... Öyle Bir Geçer Zaman Ki falan. İnsanı boğuyor bir süre sonra.

5. Geçen sene tarih hocamıza inat Muhteşem Yüzyıl'ı izliyordum. Ama bu sene izlemiyorum... :D Terslik.

6.Bir Kadın Bir Erkek'in de izleyeni sıkmama özelliğinden dolayı seviyorum. Hani her çift arasında yaşanabilen olaylar, diyaloglar. Hatta bazen benim yapmaya cesaret edemediğim uçukluklarda. Seviyorum yaa... Ama n'olur bebelerinize izletmeyin. Benim 6 yaşındaki yeğenim izliyor, ablama ne kadar kızsam da umursamıyor. 

Zeynep'in fenalığını seviyorum. Bildiğiniz cadı. Ozan'sa saftirik önde gideni, bayrak tutanı. :D

7. Derslere yoğunlaşmadan önce, bir ara yeni yabancı dizi arayışındaydım. New Girl'i izliyordum. Onun da yeni bölümler eklendikçe bakıyorum ama art arda olmayınca bir tadı çıkmıyor. Ama güzel, keyifli dizi.

8. Lost'u 3.sezonda yarım bırakmış biriyim. Bol vaktim olduğu bir zamanda izleyeceğim ama.

doctorsherLock gibi yazamadım, daha çok kişisel ve basit oldu maddelerim ama olsun. Özet geçmiş oldum.

Herkese keyifli akşamlar diliyorum.
Zira ben de Seksenler'i izlemeye gidiyorum.
(Yayınlayamamıştım.)

(Bu yazı bana kaç ay gider kim bilir... :p )


3 yorum:

  1. seksenleri bizde ailece ayıla bayıla izliyoruz.hatta bugün dışarıda idik hadi dizi başlıyor diye eve koştuk ha ha

    YanıtlaSil

Her fikir değerlidir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...